Despre ACS Invictus Moldoviţa

 

Asociația Club Sportiv Invictus Moldovița a fost fondată la data de 22.01.2016. Echipa de antrenori oferă cursuri complete de inițiere și pregătire in zona sporturilor de nișă: cheerleading, cheerdance, trail running, dans modern, fitness, zumba. În același timp, ne manifestăm deschiderea spre alte ramuri sportive și, prin urmare, orice antrenor, sportiv, care dorește să dezvolte o activitate in cadrul clubului, este binevenit.

 

Misiunea noastră este aceea de a explora și de a exploata potențialul sportiv al comunei Moldovița și al imprejurimilor pentru a facilita accesul sportivilor la programe de instruire riguroase, complete și complexe în vederea îmbunătățirii performanțelor proprii și a obținerii de rezultate meritorii la competiții interne și internaționale. De asemenea, ne dorim să popularizăm sportul și efectele sale benefice asupra sănătății și să atragem cât mai multi practicanți, indiferent de vârstă, nivel de pregătire. O alta direcție de interes este promovarea civilizației huțule, a peisajelor Comunei Moldovița, a Bucovinei în general prin participarea și organizarea unor activități competitive și non-competitive.

Viziunea noastra este centrată pe performanță, bazându-ne pe o echipă tânără și dinamică.

Valorile noastre pleacă de la pregătirea de înaltă calitate și vizează îmbunătățirea performanțelor sportivilor noștri.

Munca este o valoare intrinsecă, tradusă prin eforturi constante și susținute. Suntem convinși de faptul că orice progres individual al unui sportiv sau colectiv al unei echipe are la bază munca constantă și consecventă.

Profesionalismul este transpus în analiză competentă, planificare detaliată, creativitate, resurse puse în slujba sportivului pentru a obține performanțe pe măsura potențialului și valorii sale.

Integritatea arată ca suntem deschiși, onești, obiectivi și facem lucrurile temeinic. Reacționăm față de lipsa de fair play, de comportamentele nesportive.

Receptivitatea ne caracterizează din dorința de a învăța lucruri noi. Suntem deschiși la schimbare, adoptăm și adaptăm noul, inovăm. Ne recunoaștem greșelile și învățăm de pe urma lor, facem schimb de experiență și de bune practici.

Loialitatea pune respectul față de sportivii și partenerii noștri pe primul loc. Suntem conștienți de faptul că sportul poate schimba destine și încercăm să fim ca o adevărată familie.

Pasiunea rezultă din faptul că ne place și suntem mândri de ceea ce facem. Căutăm să ne depășim întotdeauna limitele.

Responsabilitatea față de mediu este cuprinsă în conceptul de dezvoltare durabilă. Plecând de la competițiile out-door, am devenit convinși de necesitatea și importanța protejării mediului înconjurător, a exploatării echilibrate a resurselor.