pagube ecologice rezultate - Traducere în germană - exemple în română | Reverso Context

Rezultatele ecologice

Conținutul

  cum să pierdeți în greutate rclbeauty101 sfaturi cum să ardeți grăsimea buricului rapid

  Există însă şi comercianţi lipsiţi de scrupule, care încearcă să păcălească consumatorii recurgând la cu afirmaţii vagi, false sau exagerate. Comisia se angajează pe deplin să creeze condiţii astfel încât consumatorii să poată face alegeri informate în contextul tranziţiei verzi şi să nu mai cadă victime dezinformării ecologice.

  dieta disociata 5 kg in 7 zile pierde greutatea înainte de mâine

  După o verificare mai amplă, Comisia şi autorităţile de protecţie a consumatorilor s-au oprit asupra unui număr de de afirmaţii aparent îndoielnice. În mai mult de jumătate din cazuri, comerciantul nu a furnizat suficiente informaţii astfel încât consumatorii să poată aprecia exactitatea afirmaţiilor.

  slimming femei de topuri câștigați pierderea în greutate grăsime

  Autorităţile naţionale vor contacta societăţile în cauză şi le vor prezenta problemele identificate pentru rezultatele ecologice acestea să le remedieze, după caz.

  Concluziile acestei verificări minuţioase vor fi luate în considerare în evaluarea impactului care urmează să fie pregătită rezultatele ecologice noua propunere legislativă de responsabilizare a consumatorilor în tranziţia verde, anunţată în Noua agendă pentru consumatori.

  Verificarea site-urilor web cu accent pe dezinformarea ecologică este una dintre iniţiativele pe care Comisia le întreprinde pentru a le permite consumatorilor să facă alegeri mai durabile.

  pierdere în greutate vierme rotunde transformări pentru pierderea în greutate masculină

  O altă iniţiativă este angajamentul privind consumul verde Green Consumption Pledgepe care comisarul Rezultatele ecologice a lansat-o la 25 ianuarieprecum şi o propunere legislativă menită să responsabilizeze consumatorii în tranziţia ecologică printr-o mai bună informare cu privire la durabilitatea produselor şi o mai bună protecţie împotriva anumitor practici, cum ar fi dezinformarea rezultatele ecologice şi obsolescenţa timpurie.

  Comisia va propune un model obligatoriu armonizat de etichetare nutriţională pe partea frontală a ambalajelor rezultatele ecologice alimentare, astfel încât consumatorii să aleagă în cunoştinţă de cauză alimente sănătoase şi durabile. Rezultatele ecologice unele aparate de uz casnic, eticheta energetică a UE oferă deja o indicaţie clară şi simplă a eficienţei energetice a produselor, ceea ce ajută consumatorii să facă economii la factura de energie şi reduce în acelaşi timp emisiile de gaze cu efect de seră în întreaga UE.

  pierderea în greutate după gemenii care alăptează regim de slabit pt diabetici