Sponsori

Ne oferă sprijin permanent în activitatea noastră:

Primăria și Consiliul local al comunei Moldovița

“Sportul, deși privit de multe ori ca domeniu marginal de către administrațiile locale, a fost mereu în atenția noastră. Orice investiție în sport este binevenită, orice inițiativă pe plan local este susținută de către Primărie și de către Consiliul Local. Sportul înseamnă performanță, sănătate și o deschidere spre noi oportunități pentru comunitatea noastră.”

Farmacia Darifarm

“Omul este arhitectul propriei sănătăți, iar practicarea unui sport aduce beneficii insemnate stării fizice și mentale. Dezvoltarea armonioasă, dar și disciplina, autocontrolul, capacitatea la efort crescută, respectul, toleranța, unitatea sunt ilustrări ale beneficiilor mai sus amintite. Am decis susținerea unei inițiative interesante și frumoase intruchipate in Clubul sportiv Invictus. Este vorba, în primul rând, de atmosfera de familie, de intrajutorare, de susținere. In al doilea rand, promovarea plaiurilor moldovițene sunt intotdeauna binevenite. “

Asociația Moldovița

O poveste, un vis, o speranță – Asociația Moldovița. Schimbăm viitorul începând prin a ne schimba noi înșine. Inițiem și sprijinim proiecte care duc la dezvoltarea comunității din Moldovița, proiecte care o fac mai solidară, mai prosperă, mai puternică.”