Dieta care funcționează garantat, pentru a fi în formă de Sărbători!

Bilic dieta

WhatsApp Mihaela Bilic, celebrul medic nutiritionist, a dezvaluit o dieta inedita.

Dieta Mihaelei Bilic te scapă de 30 de kilograme în 6 luni! La ce aliment trebuie să renunți

Ea le recomanda romanilor dieta pe baza de ciorba, in cadrul careia se poate slabi 30 de kilograme in doar sase luni. Medicul nutritionist a dezvaluit ca femeile care isi doresc sa aiba o silueta de invidiat, pot sa slabeasca usor cu doar doua mese pe zi. Mai mult, Mihaela Bilic spune ca este foarte important ca acestea sa fie formate din ciorba.

Incercati cu doua bilic dieta pe zi si dimineata, nu stiu, o cafea cu lapte, si veti slabi mai mult de 30 de kilograme in sase luni.

bilic dieta

Rosiile cu branza, pericul pentru organism Insa, in aceasta combinatie se ascunde un pericol nebanuitla bilic dieta putini s-ar fi gandit vreodata. Nici nu te asteptai sa se intample asa ceva in corpul tau.

bilic dieta

Mai ales and savurezi o farfurie cu doar doua ingrediente cu gust senzational. Medicul nutritionist Mihaela Bilic atrage atentia pe pagina ei asupra acestei capcane.

bilic dieta

Si cand spun branza ma refer la orice tip de branzeturi, Indiferent de bilic dieta sunt de sarate: cas si telemea proaspata, telemea veche maturatamozzarella, cascavaluri, branza de bilic dieta sau framantata. Desi contine la fel de multe proteine ca si carnea si pestele, in branzeturi avem de 3 ori mai multa grasime. In plus o felie de branza de g o mananci intr-o clipa, la carne e mai mult de mestecat.

Apropo de gramaj, portia corecta de branza e de 70g, adica acele pachete ridicol de mici de la supermarket contin 3 portii!!